galleria180.se

Välkommen till Nordens största galleria

Över 1000 butiker med mode, mat, hudvård, baby och barn, inredning, byggmaterial, värmesytem, elsystem, miljönyheter och mycket mer.

Marknadens bredaste utbud av energieffektiva, klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta varor och tjänster.

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
  • Information

  • Annonsera
  • Cookies
  • Hjälp
  • Kontakt
  • Media / Press
  • Nyhetsbrev
  • Om oss
  • Tipsa oss
  • Urval & Ansvar

Om oss

 

Välkommen till galleria180
- Nordens största webbaserade marknadsplats

 

Galleria180 är nordens största webbaserade galleria där besökaren finner varor och tjänster som tillfredsställer behov var man än befinner sig i livet. Behov att göra ett bra köp i kombination med behov som bl.a. trygghet, värme, kyla, lust, hälsa, lukt, smak, funktion eller ideologi.

Bakgrund

Gallerian startades i augusti 2008 för att företag och privatpersoner lättare skulle kunna göra bättre val. Med alla varor och tjänster samlade på ett ställe ville vi framförallt underlätta men också inspirera dig som besökare att göra ett bättre val när du handlar.

Vad behöver du?

Oavsett om dina behov är att du vill spara pengar, känna dig trygg, uppskatta smak och lukt, hitta funktionella saker för din vardag eller ditt företag, eller följa en ideologi så kommer du här att finna marknadens bredaste utbud för dina bättre val i vardagen.

 

Ett bättre val kan innebära...


Att du sparar pengar!
Du väljer här de energieffektivaste köksmaskinerna, mediesystem, värmesystemen, telefonerna, fordonen, transporter, elsystemen, mm  privat eller till företaget.  Du väljer här begagnade prylar till en bråkdel av kostnaden för nya.

Att du hittar varor och tjänster som underlättar vardagen!
Du hittar här Webbutiker inom de flesta områden där du kan välja allt för alla dina behov var du än befinner dig i livet. T.ex. hemleverans av mat för, hygienartiklar och pappersprodukter för barnfamiljen och hushållet utan bil. Bilpooler för de lokala resorna.   

Att mat och dryck smakar mer och bättre!
Du väljer här produkter som är framtagna av naturligt odlade råvaror med bevarad smak och näringsinnehåll.

Unik design, mode eller kvalité!
Du hittar här unikt designade inredningsartiklar, möbler och kläder. Trendhett, retro, second hand, tredje hand och redesign. Kvalité som räcker längre.

Att du, dina barn och din familj mår bättre!
Du hittar här mat, dryck, godis, hygien, hudvårdsartiklar, kläder, skor och leksaker där produkterna är så fria som möjligt från tillsatser och restkemikalier från odling och produktion.

Att de människor som producerar varorna och deras närmiljö skyddas!
Du väljer här produkter som är producerade av personer som har en dräglig arbetsmiljö fri från gifter och annat som förstör människa och natur.

Att du gör en insats för allas vår framtid!
När du väljer att handla något innebär alla val du gör hos företag i denna galleria att du hjälper till och påskyndar processen mot ett mer hållbart samhälle för människa, djur och natur. Det tjänar vi alla på i längden och framför allt våra barn och alla efterkommande generationer.

Kvalité och urval

För att du som besökare i gallerian skall kunna göra så bra val som möjligt så har alla företag som presenteras en hög lägstanivå när det gäller sitt miljötänk. Antingen arbetar företaget med miljöfrågan aktivt i företagets processer och/eller så är produkterna och tjänsterna miljömärkta med en etablerad tredjeparts miljömärkning. Sådana produktmärkningar är t.ex. KRAV, Bra Miljöval, EU- blomman, Svanen . Miljöledningssystem för företag är t.ex. ISO14001,EMAS, Miljödiplom. Du kan läsa mer om dessa och andra märkningar under rubriken "Ekoetisk information" på startsidan.

Webbsidan

Företagen är presenterade under olika huvudrubriker med kort men tydlig information för att du snabbt och enkelt skall kunna finna det du letar efter. Det går också att skriva in ett sökord i sökrutan på förstasidan för att komma direkt till ett företag eller en produkt. Företags- presentationerna går att sortera efter ort eller i företagsordning. Du hittar idag över 1500 besökspunkter på ecoShopping.se. Du kan också läsa ingresser till artiklar som finns i andra medier inom respektive område.

Lycka till med dina val!

galleria180.se